Проектокабинетът не е съгласуван с Продължаваме промяната - Демократична България. Не

...
Проектокабинетът не е съгласуван с Продължаваме промяната - Демократична България. Не
Коментари Харесай

Николай Денков, Атанас Славов, Андрей Цеков и Катя Пенева подписаха отказ от министерски постове

Проектокабинетът не е координиран с " Продължаваме промяната - Демократична България ". Не желая да бъда номиниран в този Министерски съвет, безапелационен беше Николай Денков. " Аз съм подготвил декларация, че не желая да бъда номиниран в този състав, съобщи той по време на конференция в централата на ДСБ на ул. " Кърниградска " в София след съвещанието на парламентарната група на ПП-ДБ.

На брифинга участваха и министрите, които са представители на ПП-ДБ в проектокабинета, част от които също обявиха, че няма да са част от кабинета. 

Атанас Славов , препоръчан да остане правосъден министър, подписа декларация за отвод. Андрей Цеков , за който се предлага да остане Министерство на регионалното развитие министър, също съобщи, че не е давал единодушие за това и постави автограф под сходен документ. 

И препоръчаната за министър на опазването на здравето Катя Панева съобщи, че се отхвърля. " Моите почетения към госпожа Габриел, която персонално не познавам и която не е разговаряла с мен. Така няма по какъв начин да се завоюва доверие. Затова аз също не одобрявам своята номинация за министър ", съобщи тя. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР